Exercici Terapèutic a Barcelona

Corregir o prevenir alteracions de la normalitat.

L’exercici terapèutic està indicat a persones que pateixen malalties degeneratives, o bé, per persones que han perdut flexibilitat i mobilitat amb el pas dels anys i ara senten que es cansen ràpidament i estan poc àgils.

Per això, puc ajudar-te a recuperar el to muscular, l’agilitat i equilibrar el pes corporal.

Què es l’Exercici Terapèutic?

L’exercici terapèutic és un conjunt d’exercicis concrets que tenen per objectiu corregir problemes derivats de malalties degeneratives, la pèrdua de flexibilitat per l’edat, lesions… Aquests exercicis es basen en moviments corporals que ha de prescriure un professional especialitzat en l’àrea de l’activitat física, que permetin a la llarga recuperar la mobilitat, funcions perdudes, reduir factors de risc per la salut o millorar, restablir o potenciar el funcionament físic.

En conjunt, aquests exercicis persegueixen optimitzar l’estat de salut en general, l’estat físic i la sensació de benestar, a més de millorar l’autoestima.

Tècniques de l’exercici terapèutic

● Mobilitat articular: exercicis de moviment de totes les articulacions del cos.
● Exercicis cardiovasculars: moviments aeròbics bàsics per fer rodar la circulació sanguínea.
● Exercicis d’equilibri i coordinació: exercicis que ens permetran tenir una millor agilitat.
● Treball de força: exercicis de tonificació bàsica.
● Estiraments: estirar la musculatura del cos.
● Treball de control postural.
● Exercicis de respiració.

Molts ja s'han apuntat a fer Exercici Terapèutic

Com ho farem?

Desenvoluparem un programa que vagi dirigit a assolir els teus objectius, primer definint-los i, després, aplicant els exercicis adequats amb la seva càrrega i intensitat. També, realitzarem conjuntament el seguiment de l’evolució de l’entrenament mes a mes.

ENTREVISTA INICIAL GRATUITA

Ens trucarem, farem una videotrucada o quedarem en persona i ens coneixerem abans de començar a treballar junts.

PLA INDIVIDUALITZAT

L’entrenament serà dissenyat i adaptat a cada persona

SEGUIMENT

Control i supervisió de l’entrenament mes a mes.

Opinions

Service
★★★★★
Que tingui aquesta motivació i ganes d’entrenar després d’una setmana laboral només ho ha aconseguit la Berta, gran professional de l’entrenament personal!
- Carolina Abril Lorca

Service
★★★★★
Berta is always full of stamina and filled of good vibes. She´s very professional but at the same time makes you feel very confortable during your workout. During her clases she´s always making sure that I was doing the exercises correctly, that I was being challenged and he always kept it interesting.
- Maria Santos Conceiçao

Service
★★★★★
Berta es una súper entrenadora personal. Siempre amable saca el mejor partido de cada clase y he visto resultados en muy poco tiempo. Además siempre está sonriendo y varía mucho la rutina, lo que te motiva bastante y te hace sentirte bien.
- Maria

Service
★★★★★
Des del començament amb la Berta Pelegri, m'he sentit molt reforçada fisicament i mentalment. Els exercicis, fets amb aoarent suavitat, resulten molt tonificants. Esdevens una deixeble permanent de la Berta Pelegri
- Carme Domènech

Service
★★★★★
Entrenar con Berta me permite mantenerme en forma sin verlo como un sacrificio. Su positividad y profesionalidad hacen que, de verdad, dejes las excusas a un lado y te tomes tu salud fisica en serio. Un 10!!
- Oliver

Service
★★★★★
Tengo Esclerosis Múltiple y me cuesta caminar, así que me decidí a empezar a entrenarme con Berta porque viene hasta mi casa y todos los ejercicios que hacemos me vienen muy bien para movilizarme y mantenerme activa. Empezamos con una sesión semanal pero enseguida opté por hacer dos sesiones. Y la verdad es que estoy muy contenta. Al terminar el entrenamiento, Berta siempre me ayuda a levantarme pero el otro día conseguí hacerlo yo sola!! Ojalá siga recogiendo los frutos del lema de Berta "mou-te i venceràs!". La recomiendo al 100%. Es lo mejor que puedes hacer por ti mismo si estás sedentario pero si como yo tienes alguna enfermedad, ni lo dudes!
- Mariangeles Peña

Service
★★★★★
Una de les entrenadores personals mes complerta i dedicades que he conegut. La seva tasca amb la gent amb problemes fisics es inigualable.
- Moises

Service
★★★★★
Después de casi 4 meses entrenando con Berta me siento muy contenta con lo que estamos consiguiendo. Uno de mis objetivos es bajar de peso pero creo que el principal siempre ha sido recuperar la forma física para mejorar mis problemas de espalda. Las sesiones las hemos hecho en diferentes entornos (terraza de un piso, parques, gimnasio) con muy buenos resultados. Esta flexibilidad de domicilio ha permitido que pudiese retomar la actividad física más fácil ya que puedo compaginarlo con mi horario cambiante de trabajo. Los entrenamientos son variantes en intensidad y ejercicios. Berta siempre está abierta a sugerencias y gustos lo que hace que el entreno se disfrute más. Muchas gracias Berta!
- Ana

Service
★★★★★
Vaig conèixer la Berta quan estava postrat al llit de l'hospital per un càncer. Venia cada dia a fer-me la mobilitat i el treball de força i estiraments per sentir-me millor. I gràcies als seus coneixements d'anatomia, corporals i posturals i als seus consells que vaig anar millorant cada dia i vaig recuperar el to muscular. Molt satisfet!
- Jordi Soteras

Service
★★★★★
Vaig començar a fer gimnassia personalitzada amb la Berta perquè feia temps que no feia res, bàsicament soc una mica mandrosa, i em sentia poc àgil. Mica en mica i amb la seva paciència em vaig anar posant a to. Em van disminuir les contractures de l’esquena, em va millorar el moviment de les articulacions i em vaig sentir més lleugera en general. Dos cops per setmana, no n’hi podia dedicar més, és una bona mesura.
- M Teresa