Berta Pelegrí

Exercici Físic com a nou model terapèutic

¿Qui sóc?

Hola! Sóc la Berta Pelegrí i des de fa uns quants anys que em dedico a l’exercici físic com a nou model terapèutic a Barcelona. Sóc llicenciada Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (nº de col·legiada 52.298) i he cursat el Postgrau d’Activitat Física i Malaltia.

Sobre mi

Fa 10 anys em vaig adonar de la creixent necessitat de crear un tipus d’exercici físic personalitzat i específic adreçat a persones amb patologies que realitzaven activitat física sense control o supervisió. I, des d’aleshores que ajudo a moltes persones a sentir-se millor, a millorar la seva qualitat de vida i aprenen com adquirir nous hàbits esportius a aconseguint una vida més saludable.

A través del meu mètode i amb energia i positivisme aconseguirem tot el què ens proposem.  Si sents que necessites fer un canvi en la teva vida, t’orientaré, et motivaré i per suposat que estaré al teu costat perque aconsegueixis la teva meta.

Com a entrenadora intento que tots els meus clients aconsegueixin els seus objectius i que canviin els seus hàbits perquè d’aquesta manera puguin guanyar benestar i qualitat de vida.

Mou-te i venceràs és una filosofia que Berta Pelegrí fa que els objectius vagin més enllà: vull fer-te sentir bé, millorar la teva salut i aconseguir que portis una vida més saludable i per suposat una vida més àgil i sense dolors ni impediments.

  • Professionalitat
  • Perseverància
  • Resultats
  • Constància
  • Atenció
  • Passió
  • Qualitat

El mètode mou-te i venceràs

Com a entrenadora personal he creat el mètode MOU-TE I VENCERÀS basat en la planificació i organització d’un programa esportiu personalitzat per a la millora i el benestar físic d’aquelles persones que, d’una banda, o saben com desenvolupar l’activitat física d’una manera efectiva i desitgen mantenir-se en forma i, d’una altra banda, per a aquelles persones que, a través de l’exercici físic, poden millorar la seva qualitat de vida. És a dir, és el complement ideal per a la readaptació de persones amb patologies per una vida sense impediments físics.

VIDEO

COM FUNCIONA EL MÈTODE?

El mètode ofereix la capacitat d’autosuperar-se i d’entendre a través de la motivació que el límit el poses tu. Aquest mètode parteix d’una valoració de la bioimpedància i d’unes proves físiques per dur un control, així com d’una avaluació de l’estat de la condició física.

A continuació, s’estableixen dues sessions setmanals on es treballa la mobilitat articular i es realitzen exercicis de coordinació i equilibri, de força i resistència i, finalment, de flexibilitat i relaxació per tal de fer un exercici adaptat a les seves necessitats tot evitant un excés d’esforç.